Uitleg

Onze vaste activiteiten


De vaste S.K.I.P. activiteiten zijn opgenomen in de activiteitenagenda. Door het jaar heen wordt onze hulp soms gevraagd door andere verenigingen. Daarom ziet u ons wellicht vaker dan op deze planning staat.


Om u een idee te geven van onze eigen activiteiten hebben wij hieronder per actiteit kort toegelicht wat deze inhoud.


Op onze foto pagina kunt u de foto's van het afgelopen jaar terug kijken om een nog beter beeld te krijgen van onze activiteiten.

Uitleg activiteiten1


Kennisquiz


De aftrap van het S.K.I.P. jaar speciaal voor alle groepen 8! De Princenhaagse vorm van de Achmea Kennisquiz (of de Dorpsquiz voor de jeugd).


2

Pasen


Paaseieren zoeken of verdienen door middel van spelletjes op de Dorpswei. Kom jij samen met al je vriendjes de paashaas helpen?


3

Mei activiteit


In samenwerking met SEP zorgen wij voor een groot luchtkussen op de Braderie!4


Kinderweekend


Een van de hoogtepunten van het S.K.I.P. jaar! Twee spektakeldagen in één weekend. Zit je in de bovenbouw? Dan ben je ook welkom op de disco en mag je blijven slapen! De exacte invulling van het weekend zal ruim van tevoren op deze website te vinden zijn.


5


Back2School


De vakantie is voorbij en de eerste schoolweken zitten erop: tijd voor een middag vol spelletjes en luchtkussens! Neem je hele klas mee om het schooljaar meteen gezellig te beginnen!


6


S.K.I.P.'s GOT Talent!


Verdeeld over twee avonden hebben wij plaats voor ongeveer 40 groepjes. Kom jij jouw talent vertonen op het grote podium in De Koe?

7


Halloween Disco


Helaas alweer de laatste activiteit van het S.K.I.P. jaar. Feest nog één keer mee tijdens de Halloween Disco!

Copyright @ Stichting S.K.I.P.

Over S.K.I.P.


Stichting S.K.I.P. organiseert kinderactiviteiten in de Bredase wijk Princenhage.

De stichting heeft ten doel activiteiten te organiseren die voor alle basisschool leerlingen in en rondom Princenhage beschikbaar moeten zijn. Deze activiteiten zijn dan meestal ook gratis te bezoeken.

Contact


Stichting S.K.I.P. Princenhage


T.  06 - 47 44 00 75

E.  info@skipprincenhage.nl

W. www.skipprincenhage.nl