Over

Over S.K.I.P.

Wat is S.K.I.P.?

 

Stichting S.K.I.P. staat voor spelende kinderen in Princenhage.

Wij organiseren al meer dan 20 jaar met veel plezier diverse activiteiten voor basisschoolkinderen in Princenhage.

S.K.I.P. is ooit ontstaan door tal van enthousiaste mensen in de leeftijdscategorie van ongeveer 18 jaar. Deze mensen vonden dat er te weinig activiteiten georganiseerd werden voor kinderen in het dorp.

Zij hebben daarom zelf de touwtjes in handen genomen en zijn begonnen met het organiseren van kleine activiteiten, inmiddels zijn deze activiteiten uitgegroeid tot grote spektakeldagen.

Het huidige bestuur bestaat uit 5 enthousiaste jonge leden. Wij danken het oude bestuur voor het vertrouwen en zetten ons ,met de volle 100%, en heel veel plezier in om alle activiteiten succesvol te maken.

Doelstelling

Activiteiten

Zeven à acht activiteiten per jaar, variërend van een kennisquiz tot een Halloween disco,spektakeldagen en een paasactiviteit.

Vrijwilligers en Sponsoren

Alle activiteiten worden gerealiseerd samen met een grote groep vaste vrijwilligers en sponsoren welke steeds weer voor ons klaar staan.

Jong en Innovatief

Het jonge bestuur zorgt ervoor dat de activiteiten veilig zijn voor alle kinderen, en zorgt steeds weer voor vernieuwende activiteiten.

Wat doet S.K.I.P?

S.K.I.P. organiseert zeven à acht keer per jaar activiteiten voor de basisschoolleerlingen uit Princenhage. Deze activiteiten variëren van een kennisquiz tot halloween disco. Een gedetailleerder overzicht van onze activiteiten en exacte data kunt u hier vinden.

 

Vrijwilligers

Naast het bestuur heeft S.K.I.P. ook een grote groep met vaste vrijwilligers die altijd voor ons klaar staan bij grote activiteiten zoals pasen en de spektakeldagen. Zonder deze vrijwilligers zouden de grote activiteiten nooit plaats kunnen vinden!

Lijkt het u leuk om een keer mee te helpen bij een activiteit? Stuur dan een mail met uw gegevens naar: info@skipprincenhage.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


Wanneer hoort Princenhage van deze activiteiten?

De activiteiten worden op de kalender van alle scholen in Princenhage aangekondigd, ook wordt er een advertentie geplaatst in het wijkblad en op www.princenhage.net

Daarbij krijgt iedere leerling op school een brief mee of volgt er een bericht in de nieuwsbrief met daarop informatie over de activiteit. Op deze brief vindt u ook altijd het e-mail adres en telefoonnummer voor eventuele vragen.

 

Hoe kan S.K.I.P. al die activiteiten organiseren?

Doordat er een enthousiast bestuur is die graag wat tijd wil stoppen in het organiseren van activiteiten zijn er activiteiten.

Maar natuurlijk kan er zonder geld ook niets gedaan worden. Het financiële plaatje van S.K.I.P. bestaat naast een beperkte subsidie van de gemeente Breda uit een aantal sponsors. Verder is S.K.I.P. één van de goede doelen bij de Vriendenloterij.

S.K.I.P. heeft een klein bestuur. Wij proberen onze ideeën te realiseren, maar dit kan echter niet zonder de hulp van een groep vrijwilligers.

Alleen met deze steun kunnen de activiteiten goed en veilig worden uitgevoerd.

 

Kortom

Vrijwilligers en Financiële ondersteuning zijn de motor achter S.K.I.P., om al deze activiteiten voor uw zoon of dochter te realiseren.

Wie is S.K.I.P.


Voorzitter

Yara Huijbregts


Los Bestuurslid

Sterre  Nijst

Penningmeester

Eva Dekker


Los Bestuurslid

Macy Verhappen

Secretaris

Eva Dekker


Los Bestuurslid

Lotte Schellekens

Copyright @ Stichting S.K.I.P.

Over S.K.I.P.


Stichting S.K.I.P. organiseert kinderactiviteiten in de Bredase wijk Princenhage.

De stichting heeft ten doel activiteiten te organiseren die voor alle basisschool leerlingen in en rondom Princenhage beschikbaar moeten zijn. Deze activiteiten zijn dan meestal ook gratis te bezoeken.

Contact


Stichting S.K.I.P. Princenhage


T.  06 - 47 44 00 75

E.  info@skipprincenhage.nl

W. www.skipprincenhage.nl