SKIP zoekt jou!

S.K.I.P. zoekt jou!


Al bijna 20 jaar organiseert stichting S.K.I.P. verschillende activiteiten voor de basisschoolkinderen in Princenhage. Deze stichting is ooit ontstaan door een groepje jongeren die iets wilde betekenen voor de Princenhaagse kinderen. Na ruim 12,5 jaar hebben zij het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur. Het huidige bestuur heeft de afgelopen jaren met veel plezier de activiteiten kunnen voorzetten en zo is S.K.I.P. gebleven in Princenhage.


Wij vinden dat S.K.I.P. vernieuwd moet blijven en zijn op zoek naar enthousiaste mensen die van ons het stokje over willen gaan nemen., zodat S.K.I.P. ook de komende jaren activiteiten kan blijven organiseren in Princenhage.

Vind je het leuk om je te in te zetten voor Princenhage? Heb je affiniteit met kinderen? en ben je 18 jaar of ouder? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Heb je interesse? Neem dan contact op via info@skipprincenhage.nl

Ook voor verdere informatie kun je contact op nemen via dit e-mail adres.


Wij hopen dat er enthousiaste kandidaten zijn om van ons het stokje over te nemen, zodat S.K.I.P. nog lang een begrip kan blijven in Princenhage.

Copyright @ Stichting S.K.I.P.

Over S.K.I.P.


Stichting S.K.I.P. organiseert kinderactiviteiten in de Bredase wijk Princenhage.

De stichting heeft ten doel activiteiten te organiseren die voor alle basisschool leerlingen in en rondom Princenhage beschikbaar moeten zijn. Deze activiteiten zijn dan meestal ook gratis te bezoeken.

Contact


Stichting S.K.I.P. Princenhage


T.  06 - 47 44 00 75

E.  info@skipprincenhage.nl

W. www.skipprincenhage.nl